Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8 op basis van 221 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

6
E. Kruiningen 02 aug 2021
Service 6
Deskundigheid 6
Prijs / kwaliteit 6
Auto gebracht voor check en evt. reparatie. Afspraak was dat er gebeld zou worden als duidelijk was wat er aan de hand was. Dit gebeurde niet. Zelf gebeld en kreeg te horen dat er onderdelen waren besteld (zonder overleg dus) en dat deze over een paar dagen binnen zouden zijn. Ik ben niet gebeld toen de auto klaar was. Toen ik uiteindelijk zelf belde, bleek mijn auto al een aantal dagen klaar te staan. De prijs was ook hoger dan vooraf was verteld.
10
Alex Witteveen kruiningen 01 aug 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Er wordt meegedacht om problemen op te lossen, advies gegeven hoe storingen te repareren en de prijzen zijn ook prima.
9
Ineke Kruiningen 31 jul 2021
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
je word correct te woord gestaan en afspraken worden na gekomen
9
Pauline Huis ter Heide 30 jun 2021
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Ben prettig te woord gestaan en geholpen, heeft een goed product geleverd. Verteld een eerlijk verhaal, mijn ervaring is dat dit ook heel anders kan. Persoonlijk en attent. Heel fijn bedrijf!
10
Diego Kruiningen 11 jun 2021
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 10
Prime service en deskundig personeel. Een betrouwbare garage waar ik graag kom.
10
Wim Goes 28 mei 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Door Lokerse is een dakluik van de camper door een ventilatieluik van Dometic vervangen. Dit is deskundig uitgevoerd. Het dakluik moest worden besteld wat even duurde. We werden met verschillende telefoontjes op de hoogte gehouden over de levertijd.
10
j Krombeen Kruiningen 10 apr 2021
Service -
Deskundigheid -
Prijs / kwaliteit -
Werden goed ontvangen kregen uitleg en konden zo een proefrit maken.
10
Kees Goes 03 apr 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goed
5
Teus Penning 22 mrt 2021
Service 6
Deskundigheid 6
Prijs / kwaliteit 5
Jammer dat ik weer terug moest om bandensensoren te ,,updaten"met boordcomputer. Een woord van excuus zou op z`n plaats geweest zijn.
10
Ron Kruiningen 18 mrt 2021
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Erg fijn geholpen
laden...