Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8 op basis van 228 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

7
P Kruiningen 22 aug 2022
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 3
Technisch is alles naar behoren uitgevoerd. Enkel het kostenplaatje is wat aan de hoge kant.
10
Nick Kruiningen 22 aug 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Vriendelijke mensen, zowel in de balie als op de werkplek. Dit is nog een autogarage die eerlijk is (wat enorm zeldzaam aan het worden is) en je geen oor probeert aan te naaien of zakken probeert leeg te kloppen. Ik kan enkel positief over deze garage spreken door mijn ervaring.
10
Th Gorssse Kapelle 23 mei 2022
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 7
caravan nagekeken
8
J.J. de Jong Kruiningen 12 mei 2022
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
snel en goed geholpen.
10
Dennis Kapelle 10 mei 2022
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Uitstekende service
10
Bram Wemeldinge 06 mei 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
prima directe hulp bij spoedgevallen.
10
j Krombeen Kruiningen 16 apr 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Netjes en snel geholpen. Tot heden geen klachten over de kleine beurt die onze Fiat Panda heeft gehad.
6
E. Kruiningen 02 aug 2021
Service 6
Deskundigheid 6
Prijs / kwaliteit 6
Auto gebracht voor check en evt. reparatie. Afspraak was dat er gebeld zou worden als duidelijk was wat er aan de hand was. Dit gebeurde niet. Zelf gebeld en kreeg te horen dat er onderdelen waren besteld (zonder overleg dus) en dat deze over een paar dagen binnen zouden zijn. Ik ben niet gebeld toen de auto klaar was. Toen ik uiteindelijk zelf belde, bleek mijn auto al een aantal dagen klaar te staan. De prijs was ook hoger dan vooraf was verteld.
10
Alex Witteveen kruiningen 01 aug 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Er wordt meegedacht om problemen op te lossen, advies gegeven hoe storingen te repareren en de prijzen zijn ook prima.
9
Ineke Kruiningen 31 jul 2021
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
je word correct te woord gestaan en afspraken worden na gekomen
laden...