Carwash

Niemand is vies van een schone auto

Wanneer u kiest om bij Autobedrijf Lokerse uw auto te wassen, kiest u voor wassen met verschillende mogelijkheden. Niet alleen beschikken wij over een wasstraat, maar ook over 3 verschillende wasboxen die ook geschikt zijn voor onder andere bedrijfswagens en campers.

Wasstraat

Wassen zonder krassen

Bij autobedrijf Lokerse zijn wij zuinig op onze spullen en de spullen van onze klanten. Daarom zeggen wij, wassen zonder krassen.

Afmetingen en programma’s van de wasstraat

Onze wasstraat in Kruiningen is er een van gemak. De wasstraat is voorzien van een rollover wasmachine die uw auto van achter en naar voor, en van onder tot boven wast. De maximale doorrijhoogte is 2.50 meter hoog en 2 meter breed. Onze wasserette is geschikt voor uw personenauto, maar ook voor een eventuele verhoogde bestelwagen.

U hebt bij onze wasserette de keuze uit 4 verschillende wasprogramma’s voor uw autovoertuig. Deze programma’s zijn voor bij de receptie te verkrijgen.

De verschillende programma’s zijn:

  • Brons, bevat actiefschuim, velgenreiniger en uiteindelijk wassen met drogen.
  • Silver, bevat actiefschuim ,velgenreiniger, reiniging van de onderkant van het voertuig, met uiteindelijk wassen en drogen.
  • Gold, bevat actiefschuim, velgenreiniger, hoge druk voorwas, hardwax powerplus en uiteindelijk wassen en drogen.
  • Platinum, bevat actiefschuim, velgenreiniger, hoge druk voorwas, hardwax powerplus, onderkant reinigen en uiteindelijk wassen en drogen.

Bij al deze programma’s krijgt u gratis een hogedrukreiniger tot uw beschikking.

Wilt u geholpen worden bij het wassen van uw auto? Dat kan voor slecht €10,-

 

Wasbox

Afmetingen en mogelijkheden

De wasboxen hebben een doorrijhoogte van 4.5 meter en zijn bedoelt voor het met de hand wassen van uw voertuig. Hier heeft u de keus uit verschillende mogelijkheden: schuim, hoge druk, shampoo borstelen, wax en eventueel naspoelen met osmosewater voor een streeploos resultaat zonder dat u uw auto hoeft af te zemen. De wasboxen zijn uitermate geschikt om uw caravan, camper of bedrijfswagen te wassen. Er is een plateau aanwezig om de bovenzijde van bijvoorbeeld uw caravan te wassen.

Openingstijden van Carwash en Wasbox

Maandag t/m vrijdag tot 8:00 – 18:00 uur, zaterdag 8:00 – 16:00.

Locatie van Carwash en Wasbox

De carwash en wasbox bevinden zich achter het gebouw van Autobedrijf Lokerse te Kruiningen. Het adres is: Zandweg 8A, 4416 NA Kruiningen.

Bovag garantie

Preventieve maatregelen

I.v.m. COVID-19 (Corona) virus preventie maatregelen.

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Betrouwbare Occasions

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor alle onderhoud aan auto’s van alle merken.

Lees meer