Carwash

Wasstraat Carwash

 

U hebt de mogelijkheid om uw auto, bus, caravan, camper bij ons te wassen.
Wij hebben hiervoor een buitenwasplaats met 3 wasboxen en een wasstraat voorzien van een zogenaamde rollover wasmachine.

Wasbox
De wasboxen hebben een doorrijhoogte van 4.5 m en zijn bedoelt voor het met de hand wassen van uw voertuig. Hier heeft u de keus uit verschillende mogelijkheden: schuim, hoge druk, shampoo borstelen, wax en eventueel naspoelen met osmosewater voor een streeploos resultaat zonder dat u uw auto hoeft af te zemen. De wasboxen zijn uitermate geschikt om uw caravan, camper of bedrijfswagen te wassen. Er is een plateau aanwezig om de bovenzijde van bijvoorbeeld uw caravan te wassen.

Wasstraat
De wasstraat is voorzien van een rollover wasmachine met een washoogte tot 2.50 m en 2 m breed. Geschikt voor uw auto maar ook voor uw verhoogde bestelwagen. U hebt de keus uit 4 verschillende wasprogramma’s voor uw auto en  bestelwagen. Deze kunt u bij de receptie verkrijgen. De programma’s die mogelijk zijn, zijn: hoge druk voorwas, schuim, wielen wassen, onderwassing en polish. Kortom u hebt  verschillende mogelijkheden tot uw beschikking.

Bovag garantie

Onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor alle onderhoud aan auto’s van alle merken.

Lees meer
Bovag garantie

Banden

Zomerbanden, Winterbanden, All-Seasonbanden en banden hotel.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Betrouwbare Occasions

Lees meer