Over ons

Over ons

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

1956

In de jaren ’50 was een auto voor de ‘gewone man’ nog niet vanzelfsprekend. Toch zag de ondernemend ingestelde Jan Lokerse er wel kans voor om voor zichzelf te beginnen. Daarom kocht hij op de Meidam in Kruiningen een pand. Dat verbouwde hij naar een voor die tijd zeer moderne werkplaats met tankstation. Omdat in die tijd er nog niet zoveel veel auto’s waren, repareerde hij ook vrachtwagens.

 

1965

Na een kleine 10 jaar werd de ruimte aan de Meidam toch echt te beperkt en werd de stap genomen om te verhuizen naar de Zandweg. Daar was meer ruimte en kon Jan de steeds groeiende klantenkring beter bedienen.

 

1980

Toen het pand in de Zandweg na verloop van jaren toch weer te krap werd kocht Jan verderop aan de Zandweg een stuk grond. Daar liet hij een volledig nieuw pand neerzetten, met een moderne werkplaats, 8 bruggen en een smeerkuil. Dit omdat toen de klantenkring nog uit diverse transportbedrijven bestond. Ook was er toen genoeg plaats voor een wasserette en een ruim opgezet tankstation.

 

1999

Na jaren van groei werd besloten om te investeren in een nieuwe showroom om het groeiende aanbod jonge, gebruikte occasions een onderdak te bieden.

 

2014

In 2014 wordt het bedrijf overgenomen door Rinus (een zoon van Jan) en zijn zoon Martijn. Rinus werkt al sinds 1982 in het bedrijf. Eerst in de werkplaats, waarna hij later doorgroeide naar de receptie. In 2002 kwam daar ook de verkoop bij. Martijn heeft eerst jaren bij een ander autobedrijf ervaring op gedaan en is er bij de overname in 2014 bij gekomen. Voor de toekomst hebben wij ons aangesloten bij AutoFirst om zo de kwaliteit van ons werk te waarborgen. Heeft u een vraag of een probleem? U kunt altijd bij ons terecht.