Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,4 op basis van 96 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

8
Anneke Dominicus uit Kruiningen 05 jul 2019
Service8
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit8
8
Heidy Visser uit Middelburg 04 jul 2019
Service8
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit8
Zoekend naar een jong gebruikte VW Polo kwam ik terecht bij garage Lokerse in Kruiningen. Het hele traject van aankoop is naar tevredenheid verlopen.
9,3
Ben Pel uit Hoogerheide 01 jul 2019
Service10
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
Een bedrijf dat zijn klanten zorgvuldig te woord staat en doet wat is afgesproken in overleg met de klant. Deskundigheid en zeer goede service zijn het motto van dit bedrijf.
10
Jo De Kort uit Kruiningen 01 jul 2019
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Klantvriendelijk en open staan voor een vraag
8,7
Anoniem 29 jun 2019
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit8
Wij hebben 4 dagen geleden een Mazda gekocht bij autobedrijf Lokerse En wij zijn reuze tevreden bedankt voor de gastvrijheid en de goede service
10
Anita Van Der Poel uit Yerseke 21 jun 2019
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
9
Adrie Kodde uit Kruiningen 21 mei 2019
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
8
Jaap De Bat uit Wemeldinge 20 mei 2019
Service8
Deskundigheid7
Prijs / kwaliteit9
9
Pieter Schwartz uit Brielle 19 mei 2019
Service10
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit8
Goed en degelijk autobedrijf waarin wij vertrouwen hebben.
4
Monique Strobbe uit Hulst 12 mei 2019
Service3
Deskundigheid4
Prijs / kwaliteit5
Jammer dat ze niet bereidt zijn om na aanschaf van een auto, als er gebreken aan het licht komen, mee helpen een oplossing te zoeken.